Inboarding، برادر فراموش شده onboarding

بسیاری از سازمان ها اهمیت سوار شدن را پذیرفته اند. کارمندان با یک فرآیند مناسب پذیرش، در شغل جدید خود احساس استقبال و حمایت می کنند. با این حال، زمانی که کارمندان موقعیت خود را تغییر می دهند، ارتقا می یابند یا به مکان دیگری نقل مکان می کنند، معمولاً از همان نوع حمایت برخوردار نمی شوند. چرا این است؟ آنها هنوز در یک محیط جدید، با همکاران جدید و چالش های جدید هستند. اینجاست که دومین آنبوردینگ یا اینبوردینگ وارد بازی می شود. در مقاله امروز، ما توضیح خواهیم داد که Inboarding چیست، چرا لازم است و چگونه سازمان شما می تواند آن را بپذیرد.

Inboarding چیست؟

Inboarding یک فرآیند مداوم است که به کارکنان مستقر کمک می کند تا دانش، مهارت ها، فرآیندها و آموزش هایی را که برای موفقیت در سازمان نیاز دارند، کسب کنند. تعریف آن شبیه سوار شدن است، با این تفاوت که به جای استخدام های جدید، بر کارمندان مستقر تمرکز دارد. هدف اصلی آن افزایش زمان برای بهره وری، بهبود تعامل و افزایش ماندگاری است.

Inboarding به ویژه زمانی مهم است که فرهنگ شرکت شما در حال تکامل است، یا زمانی که بسته به مکان، مشخصات شغلی و ترکیب تیم متفاوت است. به عنوان مثال، کارمندانی که از فناوری اطلاعات به فروش می روند، ممکن است نیاز داشته باشند خود را با یک تغییر بزرگ در فرهنگ وفق دهند. یا به فکر جابجایی کارمندان از دفتری در ایالات متحده به دفتری در ژاپن باشید. شوک فرهنگی به احتمال زیاد نه تنها در خارج از دفتر بلکه در داخل محل کار نیز قابل مشاهده است.

Inboarding همچنین زمانی مهم است که یک شغل به مهارت های جدیدی از یک کارمند نیاز دارد که ممکن است لزوماً هنوز آن را نداشته باشد. هنگامی که یک کارمند به اولین موقعیت مدیریتی خود ارتقا پیدا می کند، به احتمال زیاد باید در مورد واگذاری مؤثر وظایف بیاموزد. یک برنامه Inboarding مناسب می تواند به آنها کمک کند تا به آرامش برسند و بهره وری خود را بهبود بخشند.

یک برنامه inboarding که به تمام روش های صحیح ارائه می شود، این اهداف را محقق می کند:

  • زمان رسیدن به بهره وری را کاهش می دهد
  • گردش مالی را کاهش می دهد
  • انسجام را بهبود می بخشد
  • تعامل را بهبود می بخشد
  • استرس را کاهش می دهد
  • دانش شغلی را توسعه می دهد

چرا باید به اینبوردینگ اهمیت دهیم؟

این روند رو به رشد برای سال ها بوده است که کارکنان برای مدت طولانی در سازمان خود نمی مانند. امروزه هر فرد به طور متوسط ده تا پانزده بار در طول حرفه خود شغل خود را تغییر می دهد. به خصوص در اقتصاد پررونق امروزی، کارکنان فرصت های متعددی برای تغییر شغل های دیگر دارند. به هر حال، چمن آن طرف همیشه سبزتر است.

این روند رو به رشد برای سازمان ها نگران کننده است، زیرا از دست دادن کارکنان کلیدی می تواند بسیار پرهزینه باشد. فرآیند جذب استعدادهای جدید هزینه قابل توجهی برای سازمان ها به همراه دارد. شما باید استعدادها را پیدا کنید، آنها را جذب کنید و از طریق آموزش آنها را به سرعت بالا ببرید. هر بار که یک کارمند ترک می کند، باید این روند را دوباره شروع کنید. ناگفته نماند که از دست دادن بهره وری در از دست دادن یکی از اعضای کلیدی یک تیم، که می تواند بر چندین تیم آسیب دیده تأثیر منفی بگذارد. جای تعجب نیست که حفظ کارکنان یکی از معیارهای کلیدی برای موفقیت سازمان ها است.

Onboarding تأثیر زیادی در حفظ و نگهداری دارد. تا 20 درصد از جابجایی کارکنان در 45 روز اول اتفاق می افتد. 69 درصد از کارمندان در صورتی که یک شرکت عالی را تجربه کنند، احتمال بیشتری برای ماندن در شرکت دارند.

بسیاری از مدیران تصور می کنند که از آنجایی که یک کارمند ارتقا یافته از قبل سازمان را می شناسد، به راهنمایی زیادی نیاز ندارد. با این حال، آنها فراموش می‌کنند که آن 45 تا 90 روز اول برای استخدام‌های داخلی به همان اندازه برای کارمندان جدید حیاتی است. این جایی است که یک برنامه صحیح inboarding می تواند تأثیر قابل توجهی بر نرخ گردش مالی شما داشته باشد.

بنابراین، داشتن یک فرآیند inboarding خوب می تواند هزاران، اگر نه میلیون ها دلار، در شرکت شما صرفه جویی کند. این امر از طریق ترکیبی از کاهش گردش مالی، افزایش تعامل و بهره وری حاصل می شود.

پنج مرحله درگیر برای توسعه و ترویج inboarding

راه های متعددی برای توسعه و ترویج inboarding در سازمان شما وجود دارد. مراحل زیر در ایجاد این تغییر سازمانی وجود دارد:

  1. رفع موانع سازمانی:
    توضیحات نقش شغلی سفت و سخت و دپارتمان‌های مجزا در سازمان‌هایی وجود ندارد که در اینبوردینگ خوب هستند. پروژه ها نباید به بخش های فردی داده شود، بلکه باید به کارمندان علاقه مند داده شود. این اجازه می دهد تا فرصت های متعدد رشد، ایجاد ارتباطات جدید، و عادی سوئیچ های شغلی داخلی.
  2. بهبود انسجام تیم:
    ارتباطات اجتماعی کلید موفقیت آمیز بودن اینبورد است. مطمئن شوید که راه های زیادی برای ارتقای انسجام تیم دارید. به فعالیت‌هایی مانند نوشیدنی‌های بعد از ساعت کاری، جشن تولد و سایر گردهمایی‌ها فکر کنید. این نه تنها سرگرم کننده است بلکه کاربرد عملی نیز دارد. کارمندانی که در فعالیت‌های تیمی شرکت می‌کنند سریع‌تر، وفادارتر هستند و تعامل بیشتری دارند.
  3. ابتدا به “درون” فکر کنید:
    اغلب، مدیران زمانی که می خواهند تیم خود را تقویت کنند، بلافاصله به یک آژانس استخدام می روند. مطمئن شوید که مدیران شما ابتدا به پتانسیل های درون سازمان خود فکر می کنند. شما می توانید این کار را از طریق توسعه یک سیستم استخدام داخلی که تحرک داخلی، از جمله مربیان شغلی را تحریک می کند، انجام دهید. وقتی جابجایی داخلی بخشی از فرهنگ شرکت شود، اینبوردینگ طبیعی تر می شود.
  4. بازخورد و شناخت
    زمانی که همکار به موقعیت جدیدی در سازمان می رسد، اینبوردینگ پایان نمی یابد. مدیران اغلب فکر می کنند: “من غرق شدم، سپس “بن” را تبلیغ کردم و اکنون می توانم توجه خود را به اولویت های دیگر معطوف کنم. اطمینان حاصل کنید که به مدیران اطلاع می دهید که، فقط به دلیل اینکه یک کارمند در یک سازمان یا تیم جدید نیست، آنها همچنان برای موقعیت جدید خود به بازخورد زیادی نیاز دارند. ارزیابی های عملکرد رسمی و غیر رسمی را به طور منظم انجام دهید تا بازخورد بدهید و به کارمند اطلاع دهید که در موقعیت جدید خود چگونه عمل می کند.
  5. آموزش
    استخدام‌های داخلی معمولاً مجموعه‌ای از مهارت‌ها را دارند که آنها را برای موقعیت جدیدی که در آن قرار دارند عالی می‌کند، اما با این وجود اغلب به آموزش نیاز دارند. این به این دلیل است که این موقعیت معمولاً با چالش‌های جدیدی همراه است که ممکن است کارمند برای آنها آماده باشد یا نباشد. به کارکنان آموزش هایی بدهید که برای برتری در موقعیت جدیدشان نیاز دارند و این کار نتیجه خواهد داد – و تصور نکنید که چون شرکت را از قبل می شناسند، کار را نیز می دانند.

زمان پذیرش اینبوردینگ است

همه کسب‌وکارها متفاوت هستند، اما یک برنامه داخلی خوب می‌تواند به اکثر سازمان‌ها در بهره‌وری و نرخ حفظ آنها کمک کند. امیدواریم این مقاله مروری مفید از ویژگی‌های Inboarding و دلایلی که چرا نباید برادر کوچک فراموش شده onboarding باشد، به شما ارائه کرده باشد.

باستیان استوکل مدیر برنامه درسی آکادمی تحلیل منابع انسانی است. او تجربه گسترده ای در زمینه یادگیری و توسعه دارد و یک متخصص منابع انسانی با اطلاعات است که به طور مرتب در مورد تجزیه و تحلیل منابع انسانی می نویسد. با باستیان در [email protected] تماس بگیرید یا در لینکدین با او ارتباط برقرار کنید

منبع


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *